ENDELIG KOM SOLEN

image11.jpg
image21.jpg

// Her bruker jeg vscocam filter, C7 heter det.

Endelig kom solen, etter regn og mørke skyer. 5 episoder igjen av sesong 5, Game of Thrones. Etter det har jeg bestemt meg for å se videre av Dag, alene, siden Vic aldri vil se med meg, og så skal jeg begynne på Vikings, siden Milla anbefalte det så sterkt! :)

I går fikk jeg mer tips enn forventet, så jeg dro rett på H&M for å kjøpe unødvendig skrot og et skjørt jeg kan bruke på jobb, altså et laaaangt et. Helt ned til leggene faktisk. I dag (tirsdag) skal Tarzan være hos Frida, ei kollega, mens jeg er i møte fra 11-1800 og deretter skal jeg jobbe til 23, så Tarzan ikke blir helt alene i 12 timer.

Planen fremover er å bare jobbe som hakka møkk og spare penger, for Nico og jeg skal nemlig ut på vift, eller ut på en reise i juli, tenkte vi da, men så vet jeg ikke helt hvilken dato det er enda, og om vi skal dit jeg tror vi skal. Jeg hadde også tenkt å dra til NEW YOOORK, i september, siden da har Vic og jeg vært sammen i 1 år, men så begynner han kanskje på skole og da går jo ikke deeet. Bu, men jeg kan jo dra alene jeg, haha :D

GOOOOD natt! :)

tips, everydayvickiiiComment