weeiiirdo

CITY BIKE

everydayvickiiiComment
IMG_0274.jpg

ENDELIG er bysykkel-sesongen i gang og jeg har lengtet sånn etter den, selv om jeg får kanskje litt vondt i ryggen av å sykle, men så tenker jeg bare at jeg får finere rumpe av det, så må vel ofre litt! Hah! Nå er det endelig slutt med månedsbillett på trikken, kan jeg trygt spare de pengene. Og nå har det blitt lettere, med app og det hele. Istedenfor å dra med et kort hele tiden, husket jeg glemte det kortet stadig vekk og deretter mistet jeg det slutt, DET var nedtur. Nå derimot, er det bare å stelle seg ved siden av stativet og trykke på en knapp og så kan du leie sykkel for hele 3 timer! Jeg tok min første tur på tirsdag da jeg skulle på jobb og har aldri vært så sliten i mitt liv, eller jo, men da var jeg sliten og ikke minst, på vei hjem. Bare en hel haug med oppoverbakker, så sliten at beina mine var gelè. Noen timer etter at jeg kom hjem, så var jeg både støl i rygg og bein. Jaja, dette blir en bra sommer...

I går derimot da jeg skulle sykle mot postkontoret i Bogstadveien, så begynte det å regne og så gikk det over til hagling. Kom ut av posten og alle sto under tak, nesten ingen våget seg ut til bilen engang! Men jeg måtte jo bare ut, jeg kunne ikke stå der som et jævla nek og være redd for vann, så jeg syklet og det gjorde så jævlig vondt på lår og hender, for det haglet mest, halvstore isklumper. Au! Det var ikke noe særlig godt å sykle, men hjem måtte jeg. Leverte sykkelen i rundkjøringen på Bislett og tenkte å ta trikken et stopp, men den kom jo AAAALDRI. Så i mellomtiden da jeg sto der kjørte biler RASKT forbi og vannet sprutet opp på leggene mine. JA TAKK, som om jeg ikke var våt nok fra før av! Hele rundkjøringen til Bislett var oversvømt med vann og jeg gikk i joggesko og man vet jo at de ikke er så fin match med høljende regn, så jeg ble egentlig bare våt fra topp til tå. Jeg skulle krysse en vei og det var ingen annen vei å gå, så måtte bare gå over fotgjengerfeltet og vannet rakk meg opp til anklene, derfor ble mine sko klissklass våte. GREAT!  Tok meg en vaaaaarm dusj da jeg kom hjem og det var himla meg godt! Og så ble det skinnende sol igjen, haha, fantastisk vår dere!

// FINALLY the city bikes are back! I've missed them so much, even though my back really hurts when I ride a bike, but hey, I get a nicer ass of it. Have to sacrifice something.Haha! Now I finally can stop taking the tram and save some money. The city bikes got an app now, so it's much easier to rent one. I remember when we used cards, I lost my card all the time, so annoying! Now you can just go on the app, rent a bike and have it for 3 hours. I took my firs trip on Tueday, when I was on my way to work and I've never been sooo exhausted.  On my way home, oh my, it's just ups, no downs. So so hard.

I was going to the post office yesterday and it started to rain and then it went over to hail. I came out of the post office and everyone was standiing under a roof, almost nobody wanted to move out in the terrible weather. But I had to and it's so painful, oh my god, I'll never ever do that again. I took the bicycle back to Bislett and waited for the tram to come, but it never came! And cars were driving fast and the water just splashed up on my legs, thanks a lot! The whole roundabout was covered in water. Well I came home in the end and took a loooong warm shower.

Helt insane:

image2.jpg
image1.jpg
image3.jpg

Ikke nok med dét, da jeg skulle lufte Tarzan i stad, fant jeg ut at jeg hadde låst meg inne i leiligheten med nøklene på utsiden, haha, herregud as. Jeg blir bare mer og mer glemsk.

// When I was going out with Tarzan, I thought I'd lost my keys, but no, I just forgot them in the door, on the outside. Jesus.