weeiiirdo

TARZAN AS

everydayvickiiiComment
IMG_9964.jpg

Søndagen ble tilbringt hos svigers på Holmlia, der fikk vi servert god mat og drikke, pluss at vi endte opp med å spille Trivial Pursuit, men ingen av oss vant, for det varte jo i en evighet og så ble det så seint at det var påtide å dra. Fikk beskjed på søndagen at jeg kunne fått fri fra jobb på mandagen, men så svarte jeg så seint at noen andre fikk fri istedenfor.

Da mandagen kom, så fikk jeg fri likevel. Og hva gjorde jeg da? Jo, jeg skrev LITT på innleveringen som skal leveres inn på torsdag(!) og så gamet jeg da, men jeg var jo så sinnsykt dårlig at folk begynte å klage på meg, haha, eller en drittunge på sikkert 12 år og en litt eldre fjott på sikkert 17 år. SORRY FOR AT JEG DØDE EN JÆVLA GANG DA, herregud, det er et fuckings spill, ro ned. Folk blir jo helt i fra seg om man taper eller dør i et spill, herre jemini. Jeg blir det, hvis jeg spiller ALENE. Da kan jeg liksom skylde på meg selv og det er helt greit.

Noe som ikke var så fett, var at Tarzan begynte å kaste opp slim, æsj. Det så ut som han ble kvalt, men han fikk det opp til slutt. Da han var ferdig med å kaste opp runde nummer tre, slukte han det han hadde kastet opp. ÆÆÆÆÆSJ, ekkel pug.

I dag er det tirsdag og mamma har bursdag! HURRAAAAA! Har vært på jobb i fire timer, hatt FIRE(!) bord, du kan da tro det har gått tregt på jobb og altfor lite å gjøre. Jeg gikk hjem tidligere, for det var ingen vits i å være to på jobb. Deretter gikk jeg en laaaang tur med Tarzan og nå sitter jeg egentlig bare klar for en som ville se på sofaen, skal nemlig selge den da. Den er liksom litt for lang og tar opp hele stuen.

// We spent this Sunday at Vic's mom, we got delicious food and drinks, plus that we ended up playing Trivial Pursuit, but none of us won, haha, it lasted forever and it got late, so we drove home. I got good news that Sunday, that I could get Monday off, but I was too slow, so somebody else got the day off. :(

Monday came, and I got the day off anyway, and what did I do? Well, I wrote a little on my assignment, and I was playing Xbox, but I was soo bad that people complained about me so, or a 12 year old boy and an older douche at 17 years. I died like one time, it's just a fucking game. Jeez! People are putting too much emotions into games sometimes. I do that, when I play singleplayer, cause I'm a weirdo.

Tarzan threw up and that's not so cool, it looked like he was choking, but he got everything out in the end. Puh! When he was finished, he tried to eat his puke, what the fuck dog, ew!

It's Tuesday today and it's my moms birthday! HURRAY! I've been to work for four hours, had like FOUR tables(!!). Oh my god, the hours went by sooo slowly. I went home a bit earlier, it's no point to be two at work with nothing to do, when I got home, I went on a loooong walk with Tarzi and now I'm just sitting here and waiting for a guy that wanna see my couch, I'm gonna sell it. It's too long and it's taking up all the space in my tiny livingroom.