weeiiirdo

REGN

everydayvickiiiComment
IMG_0151.jpg
IMG_0152.jpg
IMG_0150.jpg
IMG_0149.jpg

I dag regner det, og det er faktisk heeeeelt greit. Trenger ikke sol hveeeer dag, og i dag skal jeg på middag hos svigers, ikke at det er en dårlig ting det altså. Det er like fint som regn. Tarzan og jeg fikk tatt oss en tur, men da hølja det ned. Vi går som regel i Stensparken, siden vi bor såpass nærme, faktisk i den. Kan hoppe fra balkongen. (Bor i første etasje.) Nååå må jeg kle på meg og hente Vic, så kjører vi mot Holmlia. I'm hungry.

// It's raining today, and it's actually okay. Don't need the sun every day, and today I'm going to a dinner with Vic's mom and her girlfriend. Tarzan and I got us a walk, but the rain just poured down. We usually go to Stensparken, since I'm living very close to it. I can jump from my balcony, (First floor) Now I need to get dressed and pick up Vic and then we are driving to Holmlia, I'm soo hungry!