weeiiirdo

ST.HANSHAUGEN

family, everydayvickiiiComment

Mamma og jeg hadde tenkt oss en tur i parken på St.Hanshaugen, men så dro pappa på Esso'n med bilnøklene til mamma, så hun fikk ikke gått så mye tur gitt. Tarzan og jeg derimot gikk opp og ned, hit og dit i parken. Møtte en 7mnd gammel mops som var så leken og så skjønn, men Tarzan var ikke så keen på det, men han var veldig tålmodig da.

Processed with VSCO with c2 preset
Processed with VSCO with c2 preset
Processed with VSCO with c2 preset
Processed with VSCO with c2 preset
Processed with VSCO with c2 preset
Processed with VSCO with c2 preset
IMG_9969.jpg
Processed with VSCO with c2 preset
Processed with VSCO with c2 preset
IMG_9970.jpg

Jeg fikk i hvertfall spist lunsj med mamma, på Baker Hansen. 135 kroner for en kakao og en bagel, fy faen det var dyrt. Helt sinnsykt. Kakaoen var så sinnsykt god, med en touch av kanel, noe som magen min ikke var så begeistra for, da jeg kom hjem. Oh joy. Har ingen gigantiske planer for lørdagskvelden, det blir vel det samme som alltid; gaming, sjokolade og brus. I morgen er det familiemiddag hos svigers, det blir kos!

// My mom and I were going for a walk in the park at St.Hanshaugen, but my dad went to the gas station with the keys to the car, so no walking for her. Tarzan and I went to thepark anyways, up and down, here and there. Met a 7 months old pug, that’s so cute and playful, but Tarzan wasn’t up for it.

I had lunch with my mom, at Baker Hansen. 135 kroners for a bagel and hot chocolate, insane!! It wasn’t that good! And my stomach didn’t like it.

Don’t have any special plans for my Saturday evening, but it’ll probably be gaming, chocolate and soda. Tomorrow I’m going to dinner at Victor’s mom place.