ROADTRIP

Ja, ferie ja. Det hadde jeg nesten glemt. Vic og jeg dro på biltur (søndag til tirsdag) til Sandefjord for å besøke min kjære kompis, han har fått seg jobb på Champagneria i Tønsberg, som kokk. Flinke gutten, men så jobber han litt på Sushi-sjappa i Sandefjord, busybusy fyr. ANYWAYS, vi kom oss ned dit etter cirka to timer med kjøring og fant ut av Yngve hadde ikke kommet seg hjem enda, han var fortsatt stucked på en hytte i hutteheita med en fortsatt full sjåfør, så vi måtte vente litt. Det resulterte i å spise en halv ålreit lunsj på et shitty sted og sove i bilen noen timer.

Processed with VSCO with p5 preset
Processed with VSCO with p5 preset
Processed with VSCO with p5 preset
Processed with VSCO with p5 preset
Processed with VSCO with m6 preset
Processed with VSCO with m6 preset

Victor...

IMG_9986.jpg
IMG_9987.jpg
IMG_9988.jpg

Senere på kvelden, da Yngve hadde klart å komme seg hjem, dro vi til Tønsberg, bransjekveld! Der fikk vi servert tapas, sangria og øl. Jeg måtte nøye meg med pepsi max og vann, og tapas selvfølgelig. Jeg var jo den som kjørte bilen. Kunne ha hatt toget også, men siden jeg ikke drikker, så var ikke det så farlig! Det var noen damer der som ble fristet opp på bordet av gratis drinker og tjohei, så det ble dans på bordet. Gutta fikk se litt trusekant, det ble det i hvertfall snakket om hele turen hjem til Sandefjord, haha. Tror vi dro hjem før midnatt også, Vic var trøtt og Yngve var på vei til å bli fullere enn fullest.

IMG_9984.jpg
IMG_9985.jpg

Dagen derpå endte med å ta en tur på senteret i Sandefjord, der fant jeg litt KLÆR fra BikBok og litt ting til Tarzan & Max. (Max er hunden til Trine.) En papegøye fra dyrebutikken, den skrek én gang og så holdt den kjeft. Ser ut som den hilser med foten sin, såå søt var den. Vi spiste også litt frokost/lunsj på et annet crappy sted, pannekaker! De smakte forsåvidt ingenting, takk for syltetøy! Yngve hadde dratt på jobb, så vi måtte dra innom Sushi-sjappa for å levere nøklene. Deretter satte vi nesen mot Horten, der vi tok FERGE over til Moss. Den gynga den båten, jeg ble litt kvalm kan man si, men det var ikke så rart siden jeg hadde dyttet i meg et stort stykke med sjokoladekake. På vei til Fredrikstad, fikk vi vite at Jostein, samboeren til Trine, hadde fått omgangssyken og var ikke så forberedt på overnattingsbesøk, så da tok vi inn på hotell. Midt i byen. Deretter dro vi til Lise og hennes kjæreste, som hadde flyttet i nærheten av Sarpsborg, i et stooort hus og de hadde pusset det opp så fint.

Processed with VSCO with p5 preset
Processed with VSCO with p5 preset

Scott hadde litt jobb å gjøre og var ikke helt forberedt på besøk, men det gjorde ikke noe, vi fikk sett på tv og snakket med Lise. (Lise kjenner jeg i fra Twitter, for lenge lenge lenge siden.) Lise var forkjølet stakkaren. Stuen deres var fantastisk fin!

Processed with VSCO with p5 preset
Processed with VSCO with p5 preset

Og badet til Lise, my god. Hun har sitt eget sminkebord, maaan, I want that. Vi var hos dem noen timer, før vi fant ut at vi hadde ikke spist noe særlig middag. Fikk tips i å dra på Havneriet, der hadde de gode burgere, men da vi kom dit, så var kjøkkenet stengt. Buuu, så da ble det mongolsk mat på oss. Det var så godt at jeg var mett hele kvelden og natten lang.

Processed with VSCO with p5 preset
Processed with VSCO with p5 preset

Litt tagging fra Fredrikstad city.

Processed with VSCO with p5 preset
Processed with VSCO with p5 preset

Neste dag, kom vi oss omsider til Trine og Jostein.

Processed with VSCO with p5 preset
Processed with VSCO with p5 preset

Der var vi en liten stund, fikk ikke hilst på Lucas, siden han var i barnhagen, men fikk hilst på den nyeste pusen og Max, selvsagt! Max er en rhodesian ridgeback, han er så fin at man kan dø av det. Neida, kanskje ikke så ille, men han er så veloppdragen og fin. Takket være Trine. :) Jostein var bedre og oppegående, så det var jo bra! Jeg har heldigvis ikke blitt smittet endaaa, men man veit jo aldri.

Deretter dro vi til STRØØØMSTAD. Der fikk jeg handlet litt på New Yorker og H&M tror jeg det var, pluss at jeg fikk to brett med pepsi max og et brett med fanta. Lykke! Vic kjøpte seg kun sigaretter, siden det ikke var noe særlig sprit på dette senteret. Nordby senteret, måtte visst avgårde et annet sted, som vi ikke helt visste hvor var. Det var faktisk siste stopp i ferien, etter harryturen, kjørte jeg Vic hjem og ble der i to netter. :)

// Vacation yes, almost forgot it. Vic and I went on a roadtrip (Sunday to Tuesday) to Sandefjord to visit my buddy, he got himself a job at Champagneria in Tønsberg, as a chef. Good boy! He works sometimes at a Sushi place in Sandefjord, so he's a pretty busy guy. Anyways, we got down there after two hours with driving and found out that Yngve wasn't home, he's still stucked at some cabin far far away with a drunk driver, so we had to wait. We ate some okay food at a shitty place and slept in the car for two hours.

Later that evening, when Yngve came home, we went to Tønsberg, it’s like a party for the people in the restaurant business. I was the one driving, so I had to drink water and pepsi max, the other two got to drink sangria and beer. Lucky ones! And we ate tapas! We could’ve taken the train, but since I didn’t drink, it’s okay. There were some ladies that were dancing on tables and stuff and got drinks for free. The guys got to see some panties, haha, that was all they talked about on our way home to Sandefjord. I think we went home before midnight as well, Vic was very tired and Yngve was super drunk.

The day after, we went to the mall in Sandefjord, I bought some clothes from BikBok and some stuff to Tarzan and Max. (Max is Triine’s dog). We ate some lunch at another crappy place, pancakes! They didn’t taste anything, so thanks for the jam! Yngve had already left for work, so we had to stop by his work to give back his keys. And we were on the road again, to Horten, we took a ferry to Moss. That ferry, oh my, it’s was so much waves, I got a bit seasick, not so weird, cause I ate a big piece of chocolate cake. On our way to Fredrikstad, we got some information about Jostein, he was sick and wasn’t up for any sleepover, so we found a hotel. After that we went to Lise and her boyfriend, they recently moved to Sarpsborg, in a biiiig house and they had fixed it up soo good!

Scott had some work to do and wasn’t prepared for any visits, but it’s okay, we watched some tv and talked to Lise. (I know Lise from Twitter, for a long long long time ago.) Lise was a bit sick, poor thing.

We were there for a couple of hours, before we found out we hadn’t eaten anything. Got a tip from Lise that we should go to Havneriet, cause they had so good burgers, but when we got there, it’s closed, so we ended up at this mongolian restaurant with soooo much good food.

The next day we went to Trine & Jostein’s place, just for a little while, Lucas wasn’t around, kindergarten, but we got to say hello to their new kitten and of course, MAX! Max is a beautiful Rhodesian Ridgeback.

After the visit, we went to Strømstad, I got some clothes from New Yorker and H&M, plus a lot of pepsi max and fanta. Vic just bought some cigarettes, since it wasn’t any booze around, Nordby mall. That’s actually the last stop on our little road trip. I drove Vic home and decided to sleep over at his place for two nights.