weeiiirdo

MY NEW FRIEND

lovevickiiiComment

Det store håret. Det smilet. De øynene. Jeg ble litt betatt der jeg sto, i baren. Baren fylt med fulle menn og alkohol oppetter veggene. Tre gutter spaserte inn, opp trappen og mot baren. Der jeg jobbet. Øl skulle de ha, men to av de var så fattige at jeg spanderte én øl på han ene. Og sa han skyldte meg én, en annen dag. Peter het han. Og jeg møtte han senere. OG jeg fikk ølen han skyldte meg. Håkon hadde langt hår, like langt som meg omtrent og satt i midten. Vi pratet om musikk og klokken ble mer enn fire. Victor, han med det store håret, det fine smilet og de fine øynene, ja, det var han jeg ble betatt av. Han var flink til å tegne, men ikke så flink til å tipse. Han er fortsatt dårlig til å tipse den dag i dag.

Jeg glemte navnene deres og prøvde alt i min makt om å finne Victor. Jeg klarte til slutt å finne ham og tok kontakt. Flørting var ikke helt i min liga. Det tok noen uker før vi møttes igjen. Jeg ba ham komme til baren jeg jobbet på og spille kort. Jeg klarte ikke å røre meg omtrent, klarte nesten ikke å si noe, jeg ville ikke være innpåsliten. Så jeg lekte kul. Etter det tok det flere måneder før vi møttes igjen, da dro vi i parken. Parken på Grünerløkka. Han hadde sykkel og jeg hadde hund. Vi lå på et teppe han hadde tatt med og jeg hadde tatt med øl, for han hadde jo nettopp hatt bursdag. Jeg ville så gjerne ligge inntil han, men jeg fikk det ikke til. Jeg var stiv som en stokk. Jeg turte ikke. Jeg var redd for å bli avvist. Og jeg hadde ingen følelser for ham heller. Det hadde ikke han heller, men han sa han ville møtes igjen.

Så vi møttes igjen, dro på kino. Mad Max: Fury Road. Jeg ville så gjerne ta han i hånden, men jeg turte ikke. Vi hadde fortsatt ingen følelser for hverandre og dette kjentes bare helt håpløst ut, men jeg ville flørte likevel. Fikk det ikke til. Det var for mange mennesker rundt. Jeg ble stresset. Var dette en date? Eller er dette bare to venner som er på kino? Stress.

Det gikk noen måneder, snakket ikke så mye med hverandre, vi møttes igjen. Vi dro ut. Drakk for mye øl og snakket om for mye shit. Jeg prøvde å skremme han bort med alt mulig jeg kunne finne på å si om meg selv, men han ble ikke redd. Og etter det har vi bare møttes, ofte og oftere enn ofte. Vi vet ikke hvilken måned eller dato vi ble sammen, det er ikke så nøye, men det tok meg lang tid før jeg klarte å si kjæreste. Jeg kalte han for min "nye venn".

Forrige søndag, møtte han foreldrene mine og broren min sin familie. Hjertet mitt dunket mer enn vanlig. Jeg var svett overalt og mer nervøs enn alle sammen. Det gikk fint. Han likte dem og de likte ham. Så nå vet han hvor rare de er. Snart skal vi på første kjærestetur sammen, Amsterdam. Flybillettene er bestilt. Hotell er bestilt. Det kan bli gøy og det kan bli katastrofe. Jeg har aldri i mitt liv vært på ferie med en gutt før, bortsett fra min egen bror, men det telles ikke. Jeg gruer meg. Tenk om jeg blir det verste monsteret? Jeg stresser mer enn vanlig når jeg skal ut å fly. Hater å fly. Hater å stå i kø for boarding. Hater å være på flyplass. For mange mennesker.

Krysser fingre.

//  That big curly hair. That smile. Those eyes.
I was a little infatuated, in the bar. The bar was full of men, drunk men. And you could smell the alcohol. 3 guys walked in and sat down at the bar. Where I worked. They wanted beer, but two of them was so poor that I bought one of them a beer. He said he owed me, one day. Peter was his name. I met him later and I got my beer back. Håkon had long hair, as long as me and sat in the middle. We talked about music and the time flew by. Victor, the guy with the big curly hair, the cute smile and those eyes. Ye, that was the guy I liked. He was such a good artist, drawing stuff, but not a good tipper. He’s still a bad tipper today.

I forgot their names and I tried all in my power to find Victor. I managed to find him in the end and sent him a message. Flirting wasn’t quite my style, so it took a couple of weeks before we met. I asked him to come to the bar I worked and play cards. I couldn’t move, I couldn’t say anything, I was so shy. Tried to play it cool, didn’t want to be a naggy bitch. After a few months we met again, we went to the park. At Grünerløkka. He had his bike and I got my dog. We were laying on a blanket and I’d brought beer, cause he had a birthday recently. I was shy as fuck. I really wanted to lay beside of him, but I couldn’t. I was afraid he would say no. I didn’t have any feelings for him either and he didn’t have any for me. So weird.

But we met again. Went to the cinema, we watched Mad Max. I really wanted to hold his hand, but I didn’t dare. We still didn’t have any feelings for each other and all just felt so hopeless. I got stressed. Was it a date? Or was it just two friends at the cinema? Stress.

A few months went by and we didn’t talk to each other, but we met again. We went out. Had too many beers and talked shit. I tried to scare him off with everything I came up with, but he wasn’t scared at all. And after that we just met several times. I don’t really remember which day or date we got official together, it wasn’t that important, but it took me a while before I could say he was my boyfriend. So I called him my new friend.

Last Sunday, he met my parents and my brother’s family. My heart went crazy. I was sweat from the inside and out. But the whole thing went just fine. He liked them and they liked him. We are going to Amsterdam soon, on a bf/gf trip. Plane tickets is booked. Hotel is booked. It can be fun and it can be a disaster. I have never been on a vacation with a boy before, except from my brother, but that doesn’t count at all.

Crossing my fingers it’ll turn out just fine!