weeiiirdo

CHEEZDOODLES SAVES MY DAY AGAIN

everyday, instapics, workvickiii6 Comments

Det å legge seg i nytt sengetøy er såååå digg! Spesielt etter man har dusjet en laaaaang og varm dusj. Haha! Åja, jeg har køyeseng. OG jeg har faen meg glemt å legge ut den filmen fra da pappa pusset opp, det kom jeg på nå, Skal se om jeg finner den igjen, eller så får jeg bare legge ut hvordan det ser ut nå.

// That feeling when you had a purrrrrfect shower, long and warm, and then you just lay your body down on new sheets, aaaah, good feeling! And ye, I have a bunk bed! Oh my, I just remembered that I forgot to upload that video from that time my dad was here and fixed my apartment. If I can't find it, I'll just post more pictures of how it looks now.

IMG_2682.JPG

I GÅR fikk vi ny meny på jobb og det har kommet såååå mye godt!! REKER blant annet. Så ja, kom innom på uteserveringen! :D Jeg er der fra 1500 i morgen! :D

// We got a new menu at my work yesterday and it's so so much yummy on the menu!! SHRIMPS! Sooo, come by! I'm there from 3pm tomorrow! :D

IMG_2686.JPG
IMG_2689.JPG

Og til slutt, en kveldsbilde, riktignok fra svarte natta. Nå skal jeg snart hive meg i seng, er så daukjørt i beina! Må bare se eeeen episode av Dicte på Netflix, før jeg krøller meg sammen til en ball. (Det er dansk, men det er SELVFØLGELIG TEKSTET!)

Av en eller annen grunn så har jeg hoppet fra Pepsi Max til Cola Zero, ikke veit jeg hvorfor, jaja. Måtte kjøpe meg ostepop på tirsdag, jeg fikk plutselig helt fnatt på ostepop og måtte bare ha det haha!

// And laaast, a picture from a walk I went with Tarzan a few days ago. I'm gonna sleep soon, my feet hurts so badly! But first, I have to watch an episode of Dicte on Netflix. (It's a danish show..)

For some reason I've switched from Pepsi Max to Coke Zero, and I have no idea why. I was craving for cheezdoodles last Tuesday and I bought like a HUGE bag of it. Haha!

IMG_2688.JPG