weeiiirdo

HAPPY EASTER!

everyday, thoughts, tvshowsvickiii2 Comments
IMG_2459.JPG

Er det noen som ser på Teenage Boss på P3 sine sider? Åh, jeg blir så irritert. Jeg skjønner jævlig godt at moren ikke vil gi datteren sin en jakke som koster 6000 spenn og man får absolutt en jævlig fin jakke til 1000 kroner, men så er det sånn da at moren har kjøpt HOCKEYPLATE(??!!) til sønnen sin og seg selv og det hele kom på 6000 kroner. Så om hun skal bruke så mye penger på én unge, så må nesten de to andre også få litt, tenker jeg, men nei da. Moren er så stabeist at det er helt crazy. (NB! Dette har absolutt ingenting med dårlig oppdragelse, hun har nok gjort en sinnsykt bra jobb, det vet jeg ingenting om og det skal jeg ikke si noe om heller, men det å nekte å høre på hva datteren har å si, det er litt drøyt.) Dessuten må datteren betale BAKSMELLEN til moren (??!!), kredittkortregningene til foreldrene og frakten på hockeyplategreia. Det er fryktelig dårlig gjort og faren svarer med at "sånne" regninger kommer hver måned. Du får ikke baksmell hver jævla måned og du får heller ikke frakt på hockeyplate hver måned heller. Åh, hele greia er bare helt fucka. FRUSTRERT. Hahah, akk, du ser småklippene HER. Pluss at hele settingen er bare kleint, de veit så godt at det er kameraer rundt og de klarer ikke å ha seriøse samtaler uten å le, så ja.

// Norwegian show.

Avslutter denne palmesøndagen med å knaske litt ibux. Jeg har visstnok fått hull i tannen eller tannkjøttbetennelse eller hva faen det er, det gjør så jævlig vondt og smerten har spredd seg overalt i munnen. Udigg! Var en kjapp tur på jobb også, seks timer med lite å gjøre ^^ Lagde en hel haug med kaffe, og sånt. Har ikke gjort en drit siden forrige tirsdag, jobbet, sovet og spilt xbox, repeat hele uken. Har vel hatt litt fri også, hele toooo dager! Luksus. Jeg skulle egentlig på Mighty Oaks konserten, men jeg tok på meg en ekstravakt i dag, så da ble det jobbing og jeg er så liten i beina for tiden at jeg ikke orker å gå noen steder omtrent. PLUSS at de bygger "bedre" skinner for trikken i Thereses gate og trikken stopper ikke der den skal, så jeg må HELE VEIEN NED TIL BISLETT. Det tar bare 5 min å gå, men det er så... krevende når du er ferdig på jobb og er dritsliten, så må du gå den ekstra biten.

// I'm ending this Sunday with some pills, I got tooth ache and it hurts so so so bad. And the pain is everywhere in my mouth, in my gum. I had to work as well, so I took my pain to work and it wasn't much to do, luckily, so I went home early. I was gonna go to the Mighty Oaks concert, but I took an extra shift at work. And my feet, they are getting tired so fast, I walked to work today, but when I was finished at work, my feet and legs were done, I had to take the tram home. It's just 20 min walk, but no, my legs just said no.

Andreas, svensk kille, singel som faaaan.

Andreas, svensk kille, singel som faaaan.

Jaja, nei, får slurpe i meg denne colaburken og så se videre av The Get Down på Netflix, tenker jeg meg!

// Oh well, I'm gonna drink this diet coca cola and watch the rest of The Get Down show on Netflix.