weeiiirdo

THIRSTDAY

everyday, workvickiii2 Comments
IMG_2627.JPG

Våknet opp med vondt i halsen og slumret til klokken var minst ett. Kastet meg i dusjen, heiv meg på noe klær og tok med denne fyren ut på tur, før jeg måtte ned på jobben en tur.

// I woke up with a sore throat and fell asleep again, just until 1pm. Took a shower, took on some clothes and took this doggie out for a walk, before I had to go to work.

IMG_2625.JPG

Jeg hadde fått i oppgave med å forberede baren, så det gjorde jeg i fire timer. FIRE! Og jeg angrer nå på at jeg gikk i kjole, får sikkert enda mer vondt i halsen nå. FUCK!

// My boss had given me ONE job before she left for Czech, and that was to prepare the bar outside. I used four hours, FOUR! And I regret now that I wore a dress, I bet I'm gonna get even more sore throat now. FUCK!

IMG_2626.JPG

Det er ikke bare bare å fylle opp en bar med drikke og dippedutter. Tungt arbeid. Neste år kan noen andre gjøre det. Spiste litt mat før jeg dro hjem, nå koser jeg meg med pepsi max og Bates Motel sesong 5. I kveld skal jeg ikke gjøre en dritt! Digg! (Som alle andre dager..!)

// It's fucking tough work to fill up a bar with things and drinks. Heavy! Next year somebody else have to do it. I ate some food before I went home and now I'm drinking pepsi max and watching Bates Motel season 5. I'm not gonna do shit this evening. Haha!

IMG_2628.JPG
IMG_2629.JPG