weeiiirdo

STOP EATING SHIT

everydayvickiii4 Comments

I morgen skal jeg nok en gang til tannlegen, for jeg har et hull i en tann bakerst, øverst, til høyre. Og nå er jeg så lei av meg selv at jeg ikke klarer å slutte med å spise godteri, at jeg har laget en deal til meg selv. Hvis jeg klarer å gå uten godis og sjokolade frem til 1.juli, så skal jeg få kjøpe meg PC og dra på luksusferie alene, haha! (Luksusferie = USA eller Australia) Og siden det ikke fins en app for å slutte å spise godis, så lastet jeg ned appen som heter "Slutta" og er for dem som røyker eller snuser. CHIPS er selvfølgelig lov og brus uten sukker er også lov, jeg må jo leve litt! :) Sykt lei av å gå til tannlegen for å borre, gjort det hele livet mitt og det koster alt for mye.

IMG_2593.PNG

// I'm going to the dentist tomorrow, again. I got something weird in my gum or tooth, I think there's a hole, I hope it's a hole. Like in the back, top, right. Anyways, I'm so sick and tired of myself, that I can't stop eating this crap, this chocolate and candy stuff. I made a deal with myself, if I keep myself away from this crap until first of July, I can buy myself a PC and go on a vacay! (USA or Australia!) I downloaded an app called "Slutta", no, it doesn't mean slut, haha, it means quitting! Well, this app is for smokers, but since I can't find an quitting app for candy, I have to use this one. I allow myself to drink soda without sugar and chips! I'm so tired of going to the dentist and pay a lot of money for tiny things, that I could've avoided.

OOOOOG jeg har sluttet å ta trikken til og fra jobb. Nuvel, jeg tok trikken I DAG, siden jeg forsov meg litt, men ellers skal jeg slutte med kollektiv. Skal heller ikke kjøpe meg bysykkel abonnement, skal rett og slett bare bruke mine egne bein. Gratis! Snakk om å være gnien! Har også lastet ned to apper som heter StepsApp som teller hvor mange skritt man tar, jeg tror den lyver litt og en som heter Runkeeper, den skal jeg bruke når jeg går til og fra jobb, så jeg kan se hvilken av veiene jeg tar er kortest. Skal bli så sprek jeg asså!

// AND I'm not taking the tram anymore, to or from work. Oh well, I took the tram today, cause I overslept, but I'm gonna stop taking the tram, I'm gonna use my feet! I'm not gonna use the city bicycle either, cause that costs money as well. I'm gonna save, save and save money! I also downloaded two apps for that, one called StepsApp, that is counting my steps, but I think it's lying sometimes and another app called Runkeeper, so I can see what way it's fastest. I'm gonna be so fit! Haha, or not, just my legs.

Har begynt å se på Banshee og det ser lovende ut, etter jeg er ferdig med de tre sesongene, begynner jeg nok en gang på Gotham. Noen som har sett Gotham?

OOOO, APROPO å glo en hel masse. I MORGEN, klokken åtte, 20:00, i Barcode i Oslo, så erre fotoutstilling for en kompis av ei venninne og det skal jeg faktisk på. Utstillingen er på selve II Vero. Eventen finner du HER.

SJÅAST VI?

// I've started to watch Banshee and it looks promising and when I'm done with all three seasons, I'm gonna start with Gotham, AGAIN. Anyone seen it?

 P.S Tomorrow, at 8pm, there's an photoexhibition at Barcode in Oslo, at the restaurant called II Vero. It's a friend of a friend of me, so I'm sooo going! Cya there?