weeiiirdo

HOWL

everyday, instapicsvickiii2 Comments

Jeg craver å gå opp på en topp, med Tarzan, men han begynner å "hyle" når han er sliten. Andre hunder peser og har tunga ute, Tarzan skravler og hyler samtidig, så det hørtes ut som han er døende, men absolutt ikke! Har en liten topp å gå opp til, i Stensparken, så vi gikk opp der i går. Tarzan var modell. Haha!

// I'm craving for to go on a hike, with Tarzan, but he starts to "howl" when he getting tired. Other dogs just breath heavily and stick their tongue out, but Tarzan talks and howl at the same time, sounds like he's dying. BUT HE'S NOT! I dragged him up to this tiny "mountain" in the park, yesterday. Tarzan was my model. haha!

IMG_2542.JPG
IMG_2543.JPG
IMG_2544.JPG

Stensgata <3 Jeg kom meg aldri til Plantasjen, men jeg fikk støvsugd og vasket stuen da, så nå er i hvert fall nesten alle hårene hans borte.

// Stensgata <3 My street. I never went to Plantasjen, but I cleaned my livingroom and now Tarzan's hair is gone, or almost.

IMG_2549.JPG
IMG_2548.JPG
IMG_2551.JPG