weeiiirdo

DAYS OFF

everyday, instapicsvickiii2 Comments

I går tok jeg turen til B-Town, Bærum, for å spise middag med mamma og pappa. Kjøpte noen fine blomster på veien, skikkelig fine påskefarger! Tarzan var selvfølgelig med. Jeg fikk også låne bilen, så nå har jeg bil i byen, men selvfølgelig skal det regne i dag, så da blir det kanskje ikke noe tur i marken.

// I went to Bærum yesterday, eating dinner with my parents. Bought some beautiful flowers on the way, such nice colors! Tarzan was with me, of course. And I'm borrowing the car, so now I got a car in the ciiiity. Buuuut, of course it's gonna rain today, so I don't think Tarzan and I are going on a long walk in the forest.

IMG_2506.JPG
IMG_2507.JPG

På mandagen møtte jeg Susie Q på Tullins Kafé, og tok disse bildene på vei til. Tarzan var også med, og vi satt ute, fifan, det var kaldt. Neste gang får du bli hjemme, Tarzan! Jeg veit nå at jeg ikke skal spise på Tullins igjen, det var ikke såååå godt som jeg hadde trodd, men men. Leksen er lært. Gjort er gjort og spist er spist. Trist nyhet: Susie Q skal flytte hjem til Kristiansund.

// On Monday I met Susie Q at Tullins Café and I took these pictures on my way there. Tarzan was with me as well, and we had to sit outside, it's cold as fuuuck. Next time, you are staying at home, Tarzan! I know now that I'm never ever gonna eat at Tullins again, it didn't taste that very good.. Bad news: Susie Q is moving back home.

IMG_2508.JPG
IMG_2509.JPG
IMG_2510.JPG
IMG_2511.JPG
IMG_2515.JPG

Nåå er det onsdag og det er min siste fridag, tror jeg skal ta meg en tur på Plantasjen og kjøpe meg en haug med falske planter, da dør de jo aldri!

//Now it's Wednesday and it's my last day off. I'm thinking of going to Plantasjen and buy a lot of fake plants. Cause then they never die.