weeiiirdo

ANSWERS

q&avickiii4 Comments

ELENA:

 1. Hva er dine planer for sommeren? 
  Planer for mai-juli er i hvert fall bare jobbing, august-november blir kanskje mer reising, spørs hvor mye penger jeg klarer å spare. Jeg har i hvert fall tenkt å komme meg til Wien, Praha, Edinburgh og USA.
 2. Favorittsjokolade?!
  Åh herregud, det er vanskelig. Jeg tillater meg selv å skrive topp 3; Melkesjokoladen fra Nidar, sjokoladefamilien fra Nidar og festkaramell fra Nidar. Nidar <3
 3. Hvor lenge har du hatt Tarzan? Han er så søøøøt.
  Skal man takke for det? Jo takk? ;D Nå i april, blir det vel 2 år. Wow, føltes som jeg har hatt han i evigheter!
 4. Går det bra med Tarzan?
  Tarzan har det ganske så bra, har ikke hørt han klage så, bortsett fra da han sitter og glaner på meg, da er det noe i gjære, men jeg vet sannelig ikke hva.
 5. Drømmereisemål?
  Maldivene eller Seychellene kanskje, det er så dyrt at man har bare råd å dra én gang i livet. ^^ Ellers er jo Mellom & Sør-Amerika + Sør Afrika steder jeg vil dra til!

MILLA:

 1. Hva er din favoritt LP/CD/SINGEL of all time?
  THE BEATLES!!
 2. Hva liker du best å gjøre i Oslo?
  Jeg liker aller best å bare sitte i sofaen og se på Netflix eller spille Xbox.
 3. Vlog eller blog eller ja takk begge deler?
  Jeg er dessverre ikke noe særlig glad i vlog, noen stemmer ville jeg helst vært foruten, det holder liksom med bilder og tekst. Noen er så elendige på vlog at det blir fort kleint, så jeg bare dropper å glane på det, scroller heller nedover bloggen. ^^
 4. Hva er ditt favoritt playstation spill of all time?
  Nå spiller ikke jeg playstation, men Rainbow Six Siege, Fallout og Telltales. Klarte ikke å velge én. :(
 5. Hvis du skulle lært deg et nytt språk hvilket språk ville du valgt?
  Spansk, fransk, kinesisk, japansk eller tysk/nederlandsk. Haha, klarte ikke å velge én der heller!

CARINA:

 1. Hva synes du er mest positivt og mest negativt med å ha hund?
  Mest positive:
  Å våkne opp med en som er like glad i deg selv om du ser ut som et høl. Å komme hjem fra jobb til en logrende vofs. At jeg kan kose med ham NÅR som helst, selv når han ligger og sover. Når jeg ligger på sofaen, så krøller han seg inntil meg og fiser sure fiser, men det er jo kos det óg.
  Mest negative: Han røyter så jæææævlig mye at jeg blir helt gæren. Trodde ikke at en så liten pjusk kan røyte så mye, men joda. Jeg vasser i hår, jeg pusser tenner med hår, jeg finner hår på ALLE klærne mine, hår i maten, hår i brusen. JADA.
 2. Hva er din favorittserie av alle serier du har sett?
  ÅH, herregud, hva skal man si, kan jeg si topp 3? Ja, sier det, Grey's Anatomy, Luther og Broadchurch, tror jeg. (Bonus: The Killing, Forbrydelsen & Broen.)
 3. Hvis du skulle gitt ett tips til deg selv da du var 14 år, hva skulle det vært?
  Tips til meg selv, vel, pugg mer på skole og lær deg mer datakunnskaper.

MARTINE:

 1. Hva er det fineste ved byen du bor i? 
  Jeg er sikkert den eneste jeg veit om som hater Oslo. Misliker Oslo skikkelig, men fineste med denne byen er of course de gamle bygningene og arkitekturen.