weeiiirdo

FRIYAY

fun stuff, weekendvickiii1 Comment

Endelig fredag igjen og denne helgen har jeg OGSÅ fri, mest fordi jeg skal i bursdag i morgen.

Begynte fredagen min med å jobbe litt, fikk ikke så mye tips, men det gjorde faktisk ingenting. Deretter dro jeg hjem og kom meg ut på en tur med Tarzan, kjøpte meg pizza på Pizza Ricetta og dro hjem, haha. Stor pizza, trodde det var på størrelse med en domino pizza, men faen, den var jo gigantisk. Jeg spiste to pizzastykker og så var jeg mett, men nå har jeg i hvert fall MIDDAG for hele helgen!

På søndag blir det vafler, har siklet over det siden, jeg spiste vafler på toget forrige helg, men har forsåvidt siklet over det en stund før det også. Kjøpt inn sånn pose fra Toro, men nå tror jeg faktisk at jeg skal lage det fra bunnen av. Nå skal jeg se noen episoder av Elementary, sesong 4, herregud, jeg har ikke sett på noe annet enn det.

HA EN FIIIIN FREDAGSKVELD!

P.S

Fant en fin sang på Soundcloud. <3

IMG_5100.JPG

// It's finally Friday and I got the weekend off AGAIN, mostly because I'm going to a birthdayparty tomorrow.

I started my Friday with a bit of work, didn't get much tip, but that's actually fine. After work, I went home to walk Tarzan and then I bought myself a huuuge pizza. I thought a large pizza was gonna be like a medium Domino pizza, but nono. I was wrong. I ate two slices and couldn't eat anymore, I was full. But on the bright side, I got dinner for the whoooole weekend. Saving money alright.

On Sunday I'm gonna make waffles, I've been craving for waffles for a long time now. I bought like a waffle mixture, just add water and butter and then it's done. But now I think I'm gonna make from scratch, it's better that way. Well, I'm gonna watch a couple of episodes of Elementary, season 4, wow, I haven't watched anything else beside of that since 20th of February.

HAVE A LOVELY FRIDAY!

P.s
I found a beautiful song on Soundcloud. <3