weeiiirdo

SUNNYDAY

weekend, everydayvickiii3 Comments

Wow, jeg visste virkelig ikke at Paypal kunne være noen fitter, unnskyld ordbruken, men seriøst. De nektet å gi tilbake pengene, selv om jeg sa jeg hadde bevis og kunne sende det på mail, men det dreit de i. De ba meg bare ta kontakt med banken, så det gjorde jeg og de hjalp meg sååå mye bedre enn PP. Jeg fikk stengt kortet mitt og bestilt nytt, jeg fikk sendt reklamasjon og en anmeldelse til politiet. Jada. Og Ebay, de var såå hyggelige og prøvde å hjelpe så godt de kunne. Jeg hadde tenkt å ringe dem, men telefonen min har blokkert utenlandske numre, og jeg fant dem heller ikke på Skype, men veldig behjelpelig på email. Så mye oppstyr for såå lite,  men rett skal være rett.

// Wow, I didn't know that Paypal could be such cunts. Well, they denied my request twice and told me to contact my bank, so I did and they were happy to help, so I filed a complaint and reported it to the police. So now I hope my bank can give my money back. I'll never ever use paypal again. It rather use Klarna and pay extra, then just getting ignored. Ebay was actually really a good help, I was ready to call them, but my phone has blocked outbound calling and I tried to find them at Skype, but no luck. It seems it's gonna be okay now, so much for so little, I know, but it has be right.

IMG_2372.JPG
IMG_2371.JPG

YESTERDAY

Simoooon!

Simoooon!

Anyways, i går jobbet jeg litt/mye, var så jævlig stressende. Sol + nordmenn = kaos. Etter jobb tok jeg meg en tur med Tarzan, deretter en dusj og fikk på meg noe rene klær. Møtte Kristoffer på Arte Pazza på St.Hanshaugen, vi bestilte pizza og rødvin, det var sååå jævlig godt, men jeg klarte ikke å spise opp! :( Da vi var mette og trøtt, dro vi videre til Underwater Pub og der drakk jeg ingefær øl, det er så godt det! Må kjøpe det oftere. Vi fant ut at vi skulle besøke Simon på jobben hans, han jobber på Alexandria Pub på Grünerløkka. Erik, fetteren min, kom også innom en tur, så vi satt der alle tre til det stengte, vel da klokken var 2, ble det plutselig 3. Haha, sommertid <3

// Anyways, yesterday I worked a bit, that's so exhausting. Sun + people = chaotic. But after work I went for a walk with Tarzan and after that I took a shower and got ready to meet up with Kristoffer. We had plans to eat dinner together at Arte Pazza at St.Hanshaugen. We ordered a bottle of redwine and ate pizza, sooo tasteful! Mmmm, after that we went to a bar called "Underwater Pub" and I had a ginger ale beer, sooo sooo good, love ginger ale! And after thaaaat, we decided to visit Simon at his work. He works at Alexandria Pub at Grünerløkka, so we sat there until it closed, well, it closed an hour earlier, haha, when the time was 2pm, it turned 3pm. Mm, summertime. My cousin, Erik, stopped by as well, and we went home together.