weeiiirdo

OH.. HI!

everydayvickiii1 Comment

Jeg var på vei hjem fra Kullt, etter en kveld med jobbing. Jeg sto på Deli De Luca og ventet på å få paninien min, så tikket det inn en mail fra Ebay som sa at jeg hadde kjøpt en nøkkelkode til et spill for PC med paypal to 400 kr. Ebay sendte også en melding om at det måtte være en som hadde hacket kontoen min på Ebay. Så de hadde slettet alt som hadde blitt bestilt i mitt navn. Så nå venter jeg på svar fra paypal, jeg vil gjerne ha de pengene tilbake også :)

Nå har jeg slettet alle kortene fra paypal og skiftet passord. Så jævlig irriterende!

// I was on my way home from Kullt, after been working the whole evening. I was standing at Deli De Luca and buying myself a dinner, panini with salami. And an email popped up my screen saying that I just bought a key for a game for PC on Ebay, for £40, and payed with Paypal. Someone hacked me. Someone hacked my account on Ebay. Fuckers. So now I'm just waiting for some answers from Ebay and Paypal. Ebay said they cancelled "my" order and everything and said it was fraud. So phew, now it's up to Paypal to give me my money back. :)

Now I've deleted every card I had on paypal and changed my passwords. So annoying!!