weeiiirdo

TUESDAY

instapics, everydayvickiii1 Comment
FullSizeRender.jpg

Hadde funnet meg en teddyjakke på Tise som jeg skulle kjøpe, så jeg tok med meg Tarzan og vi gikk ned til Majorstuen T-Banestasjon, møtte en søt jente der og fikk jakka miiii. Eller jeg ga henne penger da, så gratis var det jo ikke. :> Og heldigvis var det opphold med sol!

I morgen blir det tur ned til jobben, har en gave jeg skal gi til en som skal slutte. Så da blir det flere bilder av byginger og greier, kanskje vi tar en tur på Aker Brygge også, Tarzan og jeg.

// I was searching around on the app called Tise, and I found a teddy coat that I really wanted, so Tarzan and I took a walk down to Majorstuen Subway and met a sweet girl and got my jacket! Or, I gave her money, so it wasn't for free. :> And I was lucky with the weather, it's sunny!

I'm going down to my work place tomorrow, I got a gift to a chef that is gonna quit working, boo. So it'll be more pictures. Maybe we'll go down to Aker Brygge as well, depends how tired Tarzan is. Haha

IMG_1836.JPG
IMG_1837.JPG
IMG_1839.JPG
IMG_1838.JPG
IMG_1840.JPG
IMG_1841.JPG
IMG_1842.JPG
IMG_1843.JPG
IMG_1844.JPG
IMG_1845.JPG
IMG_1846.JPG
IMG_1847.JPG
IMG_1848.JPG
This is from a couple days ago.

This is from a couple days ago.