weeiiirdo

COME ON SPRING, YOU CAN DO IT

instapicsvickiii5 Comments

Nå venter jeg bare på at våren skal komme, at sesong 5 av Elementary og sesong 4 av Bates Motel skal komme på Netflix. Venter på at det skal bli mai, så jeg kan se The Fjords og Hans Zimmer LIVE! Venter på at jeg kan ta ferie, komme meg til Skottland og Tsjekkia, og ikke minst tilbake til USA igjen.

Nå skal jeg se én episode av Your Worst Nightmare, som er basert på virkelige hendelser, og det er jo MIDT I BLINKEN for meg.

// I'm just waiting for the spring to come, that season 5 of Elementary and season 4 of Bates Motel are coming out on Netflix. Waiting for the month called May, then I'll FINALLY SEE HANS ZIMMER AND THE FJORDS! LIVE! <3 I'm also waiting for vacation, so I can go to Scotland, Czech and of course going back to US again.

Nooow I'm gonna watch an episode of Your Worst Nightmare, it's true stories, and that's just what I'm into!

GOOD NIGHT!

IMG_1792.JPG
IMG_1793.JPG
IMG_1799.JPG
IMG_1800.JPG
IMG_1796.JPG
IMG_1797.JPG