weeiiirdo

CONCERT 2017 SPRING

musicvickiii10 Comments

Bruno Mars kommer 24.mai, men skal være på Telenor Arena og jeg har lovet meg selv å aldri dra tilbake dit, bortsett fra Zimmer. Så det blir ingen Bruno Mars på meg i år. MEN Hans Zimmer skal spille på Telenor Arena og han MÅÅ jeg bare se, det er liksom ikke unnskyldning. Hans Zimmer kommer 20.mai

// Bruno Mars is coming 24th of May, but he's gonna be singing at Telenor Arena and I promised myself not to go there anymore. Bad sound and everything there is just crap. Except from Zimmer. Hans Zimmer is coming 20th of May and I just have to see him!

Tom Chaplin fra tidligere bandet Keane, han var "the lead singer", hvis jeg kan si det på den måten. Han kommer til Nooooorge og da skal jeg selvfølgelig se ham, for Keane er ET av mine favorittband. <3 12.mars spiller han på Parkteatret og koster 315,- :D (Nuvel, nå er det seg sånn at det er persfest IGJEN på et nytt sted som skal åpne, så da drar jeg på det istedenfor konsert.)

// Tom Chaplin, from the band Keane, he's was the lead singer. He's coming to Norway and I really wanted to see him, but there's a staff party (ANOTHER ONE) at a place that are gonna be open soon, called Kullt. So I'm going there instead, free beers and stuff, and quiiiiz! But Tom is gonna play at Parkteatret 12th of March.

 

Jeg var i Kristiansand i helgen, og Lene anbefalte et band hun bare eeeelsker. Lany heter de, og er er fra Los Angeles. De minner meg litt om The 1975, om du har hørt om dem. De spiller på Parkteatret 17.mars 275,-

// I was in Kristiansand last weekend and Lene recommended a band that she just love so much. Lany is their name and they are from Los Angeles. They remind me a little of The 1975, if you have heard of them. Lany will be playing at Parkteatret 17th of March.

Mighty Oaks, jeg er litt usikker på om jeg har sett de live før, men det gjør ikke noe. For jeg vil gjerne se dem igjen! 275,- på Parkteatret 9.april :D

// Mighty Oaks, I'm a bit unsure if I've seen them live before, but that doesn't really matter. I really wanna see them, again. They are coming to Parkteatret 9th of April.