weeiiirdo

DAY 3 IN KRISTIANSAND

vacation, weekendvickiii2 Comments

Dagen for avreise og jeg våknet opp 10 av jeg måtte så innmari tisse. Lene hadde ikke stått opp enda, men hun våknet 15 min før jeg gikk, så jeg fikk sagt hade. Jeg fikk tilogmed sett en episode av Riverdale. Ikke bare bare!

IMG_5065.JPG
IMG_5066.JPG

Jeg sto lenge og trippet, spurte meg selv om jeg skulle gå bort til de to damene og den ene mannen som sto der og røyket. Så jeg gjorde det til slutt og hun ene ville ta bilde av meg, og dette var det mest stive jeg fikk til. Jeg måtte jo dokumentere at jeg hadde vært i Kristiansand.

IMG_5067.JPG
IMG_5068.JPG

Jeg var så (u)heldig at jeg fikk en eldre sølvhåret mann ved siden av meg. Hva er det med eldre mennesker og denne byen? Jeg har jo ikke sett annet, bortsett fra de valpene på Joe & The Juice da, men de var jo ikke stort å skryte av. På de to andre setene på andre siden av toget, satt det to djevelbarn og skulle absolutt smelle på alle dører de kunne, plystre skikkelig høyt, ta på ting, si ting høyt. HVOR I HELVETE VAR DE FORBANNA FORELDRENE, skulle ha filleristet hele den forbanna familien. Heldigvis hoppet de av i Kongsberg.

IMG_5069.JPG

Etter at min sølvhårete sidemann kjøpte seg pølse med potetstappe, så måtte jeg ha meg noe mat jeg og, så det ble to vafler og en troika. Han i kassen sa de var litt kalde, men jeg sa det var greit, men han varmet dem "litt" i ovnen, jeg trodde kanskje de var litt lunken, men neida, det var som å spise myke vafler som hadde ligget å tint, kjempegodt...

IMG_5070.JPG
IMG_5073.JPG

Etter 4,5 timer med tog, møtte jeg Bente på Oslo S for å få Tarzan med meg hjem og nå er vi godt plantet i stua med stearinlys og The Beatles på platespilleren. Jeg hadde tenkt å lage vafler i dag, men nå føler jeg at NSB har ødelagt det for meg, så da blir det vafler en annen dag.

IMG_5083.JPG

// Departure day and I woke up at 10am and needed to pee so badly. Lene hadn’t woken up yet, but she did wake up 15min before I had to leave, so we got to say goodbye to each other. I even got to watch one episode of Riverdale on Netflix.

At the train station I was in doubt, should I ask someone to take my picture or not? There’s two ladies and a guy standing 2m beside of me, so I went over to them and ask kindly if one of them could take a picture of me, and they said yes! I had to have some pictures of me, not only selfies. Documentation.

I was so (un)lucky that I got to sit beside of a silver hair man, old man that’s. What’s up with the old people and this city anyways? I haven’t seen any young people except for the young puppies at Joe & The Juice, but that’s nothing to brag about. The other two seats on the other side of the aisle, there were two kids that HAD to whistle super loud, open and close doors with force and say everything out loud. WHERE THE FUCK WERE THEIR PARENTS? I just wanted to threw them all out of the window. Luckily for me, they got off at Kongsberg. Fuckers.

The silver hair man got himself a hotdog with mashed potatoes, and that made me want food, so I bought some waffles and a chocolate. Cold waffles. Like ICEcold waffles, even though the cashier tried to heat them up, fail.

After 4,5 hours with train, I met up with Bente at the central station to get Tarzan back. Now we are back home and listening to The Beatles with candles lit. Tarzan has fallen asleep, I was going to make waffles, but the waffles at NSB ruined everything for me, so now I don’t want any.