weeiiirdo

DAY 2 IN KRISTIANSAND

vacation, weekendvickiii3 Comments
IMG_4999.JPG

Jeg hadde jo satt vekkerklokken på 10 og halv 11, men av en eller annen grunn så våknet jeg ikke før 12, og da våknet jeg til synet av snø. Det var absolutt ikke meningen å ta med snøen fra Oslo og ned hit. Jeg skjønner ingenting, det var jo sol og vår her i går og nå er det snø, sludd og regn? Heldigvis regnet det bort, men regnet stoppet jo ikke å regne av den grunn, neida, det pøste ned.

IMG_5004.JPG
IMG_5005.JPG

Lene og jeg kunne absolutt ikke sitte inne i leiligheten pga litt (mye) regn, så vi kom oss ut til slutt og havnet på Sørensen. Der hadde de CHAMPIS-BRUNSJ, eller bare boblebrunsj, vi fikk (kjøpte) en flaske med prosecco for ca 225 kr til sammen, superbillig med andre ord. Da vi kom inn, ble vi, følte jeg da, at vi ble nedglodd av eldre "Hollywood"fruer, bedre sagt som "Kristiansand"fruer, som hadde pels oppetter ørene og sjanglet fra "venninne" til venninne. Hun som var mest drita av dem alle 10, hun spurte servitøren, halv 5, for de hadde boblebrunsj til 5, om hun kunne bestille 5 flasker til. Hadde det vært meg, hadde det vært på rumpa ut med henne, for hun var såpass drita at man kunne høre det på henne. "JEG H E T E RH A N N E!" Nesten så hun stavet navnet sitt. Man gjør jo faen ikke det, kanskje når man bikker 40 år ++++, men faen da. Ikke nok med det, rett før vi skulle gå, så snubler denne damen over og velter det "bordet" der servitøren tar deg i mot og henviser deg til et bord. Hvor flaut var ikke det liksom. Og hvor flaut er det ikke å være servitøren som nettopp ga dem flere flasker?

IMG_5003.JPG
IMG_5001.JPG
IMG_5006.JPG
IMG_5002.JPG
The two ladies in black were standing in front of this building and then I took up my phone and was ready to take a shot, but then they moved further back, so they ruined the photo. Fuckers! Lene is in white, btw. Haha

The two ladies in black were standing in front of this building and then I took up my phone and was ready to take a shot, but then they moved further back, so they ruined the photo. Fuckers! Lene is in white, btw. Haha

Vi gikk fra Sørensen, de Hollywoodfruene var så intense på latteren sin og hadde sikkert konkurranse om hvem som kunne le høyest. Gikk videre til en gastropub med navn Kick, som det er så hipt å kalle en pub med masse forskjellige øl nå tildags. Og det var jo maks god stemning, selv om det bare var vi og noen eldre mennesker med hofteproblemer og sølvhår.

IMG_5010.JPG
IMG_5009.JPG

Vi, eller LENE, bestilte en planke med øl som vi prøvde oss på. De fleste var gode, men ikke alle. Eller etter min smak, så var de ikke siste sååå gode, men det er fordi jeg er en prippen fisering som ikke veit bedre. Fikk i oss en cider og to kaffe, og så varre bare å komme seg hjem igjen og pønta seg til man skulle ut på indisk restaurant. Jeg tok kun med et blått olaskjørt, så det var jo ikke all verdens jeg kunne pynte meg i. Og håret, ekke vits å tukle med det, regnet kom til å ødelegge det uansett.

Number 1 from the right

Number 1 from the right

What we were drinking, in order.

What we were drinking, in order.

IMG_5008.JPG
IMG_5021.JPG
IMG_5014.JPG

Jeg fikk Lene til å posere litt, jeg måtte jo ha Lene på bloggen, haha!

IMG_5015.JPG
IMG_5016.JPG

Vi fikk en hyggelig bartender også, men glemte selvsagt å spørre om navnet, MEN om du er i Kristiansand og stikker innom Kick og ser denne karen, da veit du at du får bra service!

IMG_5017.JPG
Village Kristiansand Tandoori, I think it's called that.

Village Kristiansand Tandoori, I think it's called that.

Vi kom oss omsider til den indiske restauranten, etter to timers pause fra alkoholen. Tok meg en dusj og ble litt varmere i skrotten. Jeg tror jeg fikk feil rett, men jeg dreit litt i det, det smakte jo så godt uansett, etter en stund kom Alex også, joina på en øl eller to. Da vi var ferdige der, dro vi videre på en pub med navn Patriks, mennesker på 40+, igjen. Det er mange av dem her virker det som. Vi var ikke der så lenge, for jeg var godt plantet i sengen åtte over tolv. Det tar på å drikke masse alkohol på kort tid. Nå veit jeg at jeg ikke skal spise indisk rett før jeg skal ut, til neste gang. For jeg fikk sååå oppblåst og mett mage da jeg prøvde å drikke øl, og det smakte bare drit. Og det var godt at ingen skulle dele seng med meg, da tror jeg nok at jeg hadde gasset dem i hjel.

IMG_5018.JPG

//

My alarm was set on 10 and 10.30am, but for some reason I didn’t wake up until 12pm and I saw SNOW! WTF! I didn’t mean to bring the snow to Kr.sand from Oslo, nono! It’s so weird, cause we had like super sunny sun the day before and now it’s just wet, snow and rain. Luckily for us, it rained the whole day, so the snow disappeared pretty fast. But it rained ALL DAY LONG. Annoying!

Lene and I couldn’t just sit home because of some rain. (A lot of rain, felt like I was in Bergen..) So we went out to a place called Sørensen, they had bubble-brunch and since we ate before we got there, we ordered just one bottle of prosecco. It’s so cheap. The brunch is from 1pm to 5pm, so be quick! Every Saturday :)

When we arrived, like went inside, the «Hollywood»wives stared at us, like from down and up. Wow, and I couldn’t help it, so I tried to smile to them, but I didn’t get any smile back. They had like expensive purses and big fur jackets. One of them were so drunk that she almost had to spell her name when she greeted someone new. «HI, I A M H A A N N E E E!» She went out and came back in and stumbled over the desk with menus. How embarrassing. She asked the waiter if she could order 5 more bottles and time was only 4.30pm. I think they gave her 2 more bottles, but if I was her waitress, I would have said no and asked her to leave, cause that’s so bad to watch.

So we paid our bill and left, cause the wives got so intense, they probably had like a contest about who could laugh highest. We went to a gastropub called Kick, with lots of different beers. It’s super cozy, even though it’s just us and a couple of elderly people with silver hair and hip problems.

We, or Lene, ordered a plank(?) with beer, the 3 first ones was good ones, but the 3 last ones, not so good, haha, but that’s just because I’m a picky twat. We also had two ciders and coffee before we went home to take a break and relax. Needed a break from alcohol and that stupid rain.

We had a great bartender at Kick, so if you are going there in the future and get him as a bartender, I ENSURE YOU that you’ll get excellent service. I didn’t catch his name though.

After the long break, 2 hours, we got out again and headed off to the indian restaurant. I think I got the wrong dish, but I didn’t bother to complain, cause it’s sooo good. After a while, Alex joined us for a couple of beers. And we went to another place called Patricks, and again, it’s so many people over 40+++, but then again, the time was only like 11pm. We weren’t out that long, cause I was in bed by 12.08am. Haha. I’m glad nobody were gonna share bed with me, I’d probably gas them to death. YES WITH MY FARTS. Indian food farts.