weeiiirdo

DAY 1 IN KRISTIANSAND

vacation, weekendvickiii1 Comment
IMG_4919.JPG

Togtrøbbel ved Hokksund, ble litt forsinket, kanskje med 10-15 min og etter at vi hadde passert Frolaug, så fikk vi vite at det var stengt ved Hokksund. Haddde aldri aldri tatt buss for tog til Kr.sand, det hadde tatt evigheter.

Det var alt for tungt å våkne opp kvart over seks. Våknet opp i kald svette og håret var vått. Hadde ikke tid til å dusje, men det hadde jeg gjort før jeg la meg, så det var ikke så ille. Det var ingen Tarzan i sofaen som ble glad da jeg klatret ned fra sengen. Tarzan er hos Bente i helgen, og det er alltid tungt å si hade til ham når noen andre skal passe på, men jeg veit at Bente passer godt på.

To små vesker pakket med klær, gaver og mac. Gaver som i alkohol. Alkohol som jeg fikk av jobben min til jul. Jeg har enda ikke klart å drikke de opp. Amundsen pale ale med pasjonfruktsmak. Man klarer å drikke én, og så holder det.

3 minutter til trikken kom. Kaldt og jeg angret på jakkevalget. Kom meg til Oslo S og stakk innom Narvesen for å se om de hadde det bladet jeg ville ha, det hadde de ikke, så kjøpte et lignende blad. Hentet billettene mine og gikk ned på spor 3, der sto toget og ventet. Fant plassen min ved vinduet og slapp heldigvis å sitte med noen andre.

Trær suste forbi. Inn i en tunnel. Ut igjen. Innsjø med is på. Solen varmet opp hele landskapet. Snø er fint å se på, fra avstand. Kram snø lager en spesiell lyd som jeg syntes er veldig behangelig. Jeg kunne kanskje hørt på et helt album med sko som treffer kram snø.

Tunnel og sol om hverandre. Grønne trær og snø på bakken. Jeg bare suser forbi. Med lukkede øyner. Jeg sovnet.

IMG_4918.JPG

Etter forsinkelser, ankom toget stasjonen og det var sol sol sol. Sol gjør meg glad, men jeg så ingen kafeer med solplass ute, så jeg endte opp på Joe & Juice, men før det var jeg på jakt etter toalett. Jeg rotet meg inn på H&M og fant øredobber, og rotet meg inn på Monki og fant en skikkelig stygg kjole, den ropte liksom «KJØP MEG VICTORIA! INGEN VIL HA MEG, JEG KOSTER BARE 100 KRONER!» Omsider fant jeg toalett og det kostet meg 5 kroner, skulle så inderlig hatt diaré og bare driti ned hele dassen, men det skjedde jo selvfølgelig ikke. Jeg slapp til og med noen andre inn, så de slapp å betale, tenk deg det a, så snill som jeg er. FYFÆN, jeg skulle fått 5 kroner av dem, men det fikk jeg jo selvsagt ikke.

Jeg var så svett og desorientert da jeg kom i kassen på Joe & Juice at jeg måtte spørre om de solgte kaffe. Og deretter trodde jeg kaffen kostet 93 kroner, men den kostet 39 kroner, herregud. Så tok jeg en dobbel islatte i en liten kopp. Hjertet mitt kommer til å hoppe av energi.

IMG_4917.JPG
IMG_4914.JPG

Etter at jeg var ferdig på Joe & The Juice, og hadde gått på do for andre gang, tuslet jeg hjem til leiligheten til Lene & Joe.

IMG_4916.JPG

Joe og jeg spiste litt lunsj og prata om livet og deretter spilte vi litt PS4 og så litt på Netflix før Lene kom inn døren!

IMG_4915.JPG

Senere på kvelden spiste vi taco og prata masse, pluss at en kompis av dem kom på besøk, Alex. Deretter spilte vi Kahoot og så på Svart Humor på Nrk.

IMG_4911.JPG
Alex

Alex

Joe

Joe

// So there's a bit of a train trouble at Hokksund and we got a bit delayed, 10-15 minutes and after we passed Frolaug, they told us that it's closed at Hokksund. Thank god that we passed through, even though we had problems. If there's bus instead of train, I would've died inside and outside. It would take ages to get to Kr.sand with bus.

It was so hard to wake up at 6.15 am, I woke up with sweat around my neck and my hair, but didn't have the time to shower, luckily for me I showered before I went to bed, so it wasn't that bad. There's no dog on the sofa when I climbed down the stairs of my bed, Tarzan is visiting my friend, Bente and it's so hard to say goodbye to him yesterday, but I know he's in good hands. Auntie Bente!

I only packed two small totebags with clothes, gifts and a mac. Gifts like in alcohol. Alcohol that I got from my work from Christmas. I haven't had the time to drink up all the beers that I got, so why not give it away. It's pale ale with passion fruit and it's fine with one, but you can't drink too many of them, cause then you'll get nauseous.

3 minutes until the tram came. It's so cold and I regret that I took the grey coat and not the other warm jacket. Arrived at Central Station and popped by Narvesen to see if they had my favorite magazine, but of course they didn't, so had to buy another magazine. I picked up my train tickets and went down to the train, it's waiting just for me, haha, no. I got a seat by the window and didn't have any beside of me. Lucky me!

Trees flew by, it seemed. Suddenly we're in a tunnel. Green trees and snow on the ground. I just flew by. With closed eyed. I fell asleep.

After delays, the train arrived the station and it's sunny! SUNNY SUNNY SUNNY! Sun makes me happy, but there's no coffee places that had chairs outside in the sun, so I ended up at Joe & The Juice, but before that I was searching for a toilet, but then H&M and Monki happened and I bought some stuff. I bought a superugly dress at Monki, it just shouted out to me "BUY ME VICTORIA, NOBODY ELSE WILL, I'M ONLY 100 KRONERS". So I bought it.

I finally found a toilet and it cost me 5 kroners, I almost wished I had diarrhea and messed up the whole toilet, but I only needed to pee. And I let others in, so they didn't have to pay. WHAT A NICE PERSON I'M. They should've given me money, but they didn't.

I was so sweaty and disoriented when I stood by the cashier at Joe & The Juice, I had to ask if they sold coffee and they did. After that I thought he said it cost 93 kroners, but he said 39. Wow. So I bought a double ice latte in a tiny cup. My heart is gonna pound like a motherfucker.

After I was done at the bathroom and drank up my coffee, I went to Lene & Joe’s apartment. Joe had the day off, so we ate some lunch and talked about life, after that we played PS4 and watched some Netflix. Around 6pm Lene came home and we ate tacos for dinner and had another guest over, their friend Alex. We played Kahoot and watched a Norwegian show called «Svart Humor»