weeiiirdo

KRISTIANSAND

vacation, everydayvickiii4 Comments

I morgen drar jeg med toget ned til Kristiansand for å besøke ei venninne som har fått seg jobb der nede og leilighet. Psykologvennen min, Lene. Neida, årntli venn si! Har kjent hverandre siden folkehøyskolen og det er vel 14 år sia, åh herregud. Nei, la oss glemme at det er så lenge siden. Jeg har forsåvidt aldri, eller, som jeg kan huske da, vært i selve Kristiansand sentrum, downtown. Jeg har vært i dyreparken, jeg veit, fy på meg, men jeg var ung og dum vettu, visste ikke bedre. Skal aldri sette foten min i dyreparken igjen!

Skal kose seg på toget si.

Skal kose seg på toget si.

Toget går sånn ca halv åtte på morgen, så det blir tøft å stå opp så hiiimla tidlig. Tror jeg tar med meg macen, for hva ellers skal jeg gjøre på toget i fire timer? Sove? Næææh. Og så skal jeg jo vanke i sentrum alene fra tolv til fire, Lene er ikke ferdig på jobb før det, så jeg må jo sette meg på en kafé da og se ut som jeg jobber hardt for et eller annet. Jeg skal selvfølgelig ta bilder av alt jeg kommer over og det blir bare mobilbilder, for jeg syntes ikke kameraet mitt tar så bra bilder, så det så.

Har du noen tips på hvilken kafé som er best i Kr.sand? Jeg har sjekket noen selv, og det trenger absolutt ikke koste all verden for en kopp med kaffi liksom. Selv om det går i cortado. ^^
Nei, nå får jeg gå og pakke litt, selv om jeg bare skal være der til søndag haha!

 

// I’m going by train tomorrow to Kristiansand to visit an old friend of mine, she got herself a job and an apartment down here. My psychologist friend, Lene. Naah, I’m just kidding. Well, it’s true that she’s a psychologist.  Anyways, we went to the same «Folk High School», I don’t know if that’s the right word for it, but it’s called Folkehøgskole in Norwegian. So we’ve been friends for 14 years, wow. THAT’S FUCKING LONG. I feel old.
I’ve been here before, I think, but I can’t actually remember, cause it’s like 14 years ago. I remember I’ve been to the Zoo, shame on me, I’ll never go back there. I promise.

The train I’m taking is leaving Oslo at 7.25 am, it’s gonna be sooo hard to wake up that early. I can’t remember last time I did that. I think I’m gonna take my mac with me,  cause I’ll probably get bored on the train, it’s gonna take 4 hours. Sleep? Aaah. I’m also gonna be going around downtown from 12pm to 4pm, Lene isn’t done with work until 4, so I’ll probably just find a café and pretend I’m working on something HUGE…

I promise I’ll take pictures of everything I see, well almost. It’s gonna be iPhonepictures, cause my REAL camera doesn’t take any good pictures.

Do you have any tip for any coffeeshops in Kr.sand? I’ve checked some shops and it doesn’t have to cost lots of money for a cup of coffee, even though I’m always drinking cortado or cappuccino.

I really have to pack now, even though I’m just gonna be there until Sunday.