weeiiirdo

LITTLE W

vickiii6 Comments

Føltes som jeg har nettopp hatt helg, at det var lørdag i går og jeg var ute og drakk øl. Sistnevnte er korrekt, jeg var ute i går, men det var tirsdag i går. Drakos og jeg dro på Beer Palace for å hilse på vennene hans og jeg drakk faktisk ikke mer enn 3 øl, men jeg hadde ikke spist annet enn to skiver, så jeg ble ganske full ganske fort og da klokken nærmet seg 3, halv 4, da tok jeg bæreposene mine med meg hjem i en taxi selvfølgelig, i det dumme uværet. Ja, det begynte å snø i natt, sånn plutselig. Jeg hadde endelig trodd det var på vei til å bli vår, men så bare nei. 

IMG_4887.JPG

Før jobb i går, dro jeg innom Expert for å kjøpe kapselmaskin (499,-) og kullsyremaskin(899,-), selvfølgelig min type uflaks, så var systemet deres nede og det tok ekstra lang tid å stå i køøø, men heldigvis etter en stund var det min tur og jeg fikk dem med meg på jobb.

Other news: Jeg har sett ferdig sesong 1 av Elementary og er allerede i gang med sesong 2. Trodde ikke jeg kom til å like denne serien, men det er jo amerikanske Sherlock Holmes, eller Sherlock Holmes i USA, haha. Og Watson, er ei dame, LUCY LIU!

Tassimo

Tassimo

Aqvia

Aqvia

// It feels like it's just been weekend and I went for a couple of beers yesterday. Well, I was out yesterday, but it's not Saturday, but Tuesday. Drakos and I went down to Beer Palace, after work, to say hi to some of his friends. I hadn't eaten much, so I got very drunk very fast. 3 beers was enough. And it started to fucking snow. SNOW. Here I thought it's gonna be spring, but noooo.

Before work I went to Expert to buy a coffeemachine and a sparkling water machine. Of course their system was down, so it took ages to wait in line.

Other news: I'm done with season 1 of Elementary and I'm already on season 2. I didn't think I was gonna like this show, but it's american Sherlock Holmes, or Sherlock Holmes in USA. And Watson is a lady, LUCY LIU!