weeiiirdo

SHERLOCK-SUNDAY

weekend, tvshowsvickiii3 Comments

Jeg er ikke så begeistret over den nye sesongen til Sherlock, men jeg må jo se den allikevel. I natt hadde jeg også en liten cleaning, fjernet en del fra Facebook, Twitter og Instagram. Føler du deg truffet, ikke gjør det. Det ekke verdt det. Det er bare sosiale medier. På Facebook slettet jeg en hel haug med folk jeg ikke har møtt og ikke snakker noe særlig med. Instagram har blitt lukket og avfulgt en hel haug der også. :) Sosiale medier betyr ikke så mye for meg lengre.

Ellers har Tarzan og jeg vært på en liten tur i solen og det var faktisk VARMT, eller ikke bitende kaldt, men varmt! :) Det var påtide! Har savnet det.

// I'm not so fond of the new season of Sherlock, but I've to watch it anyways! Last night I had a tiny cleaning, removed a whole bunch of people from Facebook, Twitter and Instagram. Don't be sad, it's not worth it. It's just social media. I deleted them cause I've never spoken to them or met them. ON Facebook. Not in real life. Instagram has gone from open to closed profile and I've unfollowed people there as well. Social media don't mean much to me anymore.

Anyways, Tarzan and I have been on a little walk in the sun and it's actually pretty warm, not summer, but spring warm. About time! I've missed it!